STUDENT LIFE Regjistrohu :) Bëhu pjesë e platformës më të re të Studentëve në Shqipëri :)

Shërbimet tona për Studentët

Platforma më e re në Shqipëri kushtuar Studentëve, e cila ju ndihmon të zhvilloni një jetë më të mirë studentore 🙂

Rritje Akademike

Zgjidh trajnimin ose kursin që i përshtatet më së miri degës tuaj të studimit.

Rritje Profesionale

Gjej mundësinë që të përshtatet më shumë dhe hidh hapat e parë drejt tregut të punës.

Jeta Studentore

Merr shërbimet kryesore si akomodim, ushqim, transport dhe blerje për të bërë një jetë studentore më të mirë.

image

Pse Student Life?

Platforma më e re në Shqipëri, e cila digjitalizon disa nga shërbimet më të nevojshme për të zhvilluar një jetë studentore më të mirë.

E thjeshtë në përdorim

Gjeni gjithçka për jetën tuaj studentore.

Zgjidhje kreative

Zhvilloni aftësitë tuaja dhe arrini qëllimet që i keni vendosur vetes.

image
Informohu në kohë reale me gjithçka ndodh rreth jetës studentore 🙂

Bashkohu me komunitetin më të madh të Studentëve 🙂

1000+

Students

100+

Trajnime

10+

Shërbime

300+

Vende Pune

All for students!

The first dedicated platform for student life 🙂

image
image

Ja përshtypjet e Studentëve 🙂