image

Ky treg ndodhet në Rrugën 5 Maji. Këtu tregtohen mallra të ndryshme me shumicë dhe pakicë.  Çmimet e këtyre mallrave janë relativisht të arsyeshëm për studentët. 

image

Adress: Rruga e Kavajes, Tirana, Albania

Phone: +355699606654

Website: http://www.luxmodamarket.com/

Opening Hours :
Monday: 09:00 – 20:30
Tuesday: 09:00 – 20:30
Wednesday: 09:00 – 20:30
Thursday: 09:00 – 20:30
Friday: 09:00 – 20:30
Saturday: 09:00 – 20:30
Sunday: 10:00 – 19:00

 

image

Qendra Tregtare Toptani është një qendër tregtare me qendër në Tiranë, Shqipëri. E vendosur rreth 400 metra nga qendra e qytetit, qendra tregtare është inauguruar më 13 mars 2017 dhe ka rreth 12,790 m² hapësirë ​​me pakicë që mbulon 7 kate mbi tokë me katër kate nëntokë për parkim.