Albanian Medical Association

Trajnim per studentet “Mbi semundjet e zemres”

Ky trajnim perfshin:

  • Diskutim rast klinik
  • Interpretim i EKG
  • Ekografia Kardiake

Nga  Dr.Gary Russell MD dhe Dr.Kion Hoffman MD

Data: 28.04.2022

Ora: 18:00

Adresa: Rr. “4 Deshmoret”, pallati i ri perball gjimnazit “Partizani:, prane farmaci “Vinifarma”

Nr. Tel: 0682020801

Event Info

  • Location: Rr. "4 Deshmoret", pallati i ri perball gjimnazit "Partizani:, prane farmaci "Vinifarma"
  • Date: 28.04.2022
  • Time: 18:00
  • Phone: 0682020801