Digical for “Tirana:European Youth Capital” 2022

Banka Intesa në Shqipëri organizon Novathon Youth, një event që synon të mbështesë kulturën e inovacionit në fushën e bankingut digjital, duke promovuar digjitalizimin dhe vlerat ESG tek të rinjtë.

Si pjesë e Novathon Youth, Intesa Sanpaolo Bank organizon një konkurs biznesi drejtuar studentëve/personave të grupmoshës 18-25 vjec, të cilët do të zhvillojnë një id biznesi bazuar në një nga 4 temat kryesore të eventit.

Pjesëmarësit do të kenë kohë deri në 20 Maj për të krijuar grupe, për të përgatitur dhe strukturuar idetë/zgjedhjet e tyre të biznesit, për t’u regjistruar në faqen e dedikuar të internetit dhe për të dorëzuar të gjithë materialin shoqërues.

Skuadrat e përzgjedhura do të marrin pjesë në Konferencën Novathon Youth më datë 07 Qershor në Hotel Plaza, ku do të prezantojnë idenë e tyre në skenën e konferencës përpaa një jurie të kualifikuar ndërkombëtare që do të përzgjedhë dhe shpalli fituesit e konkursit.

Për më shumë informacion: https://www.intesasanpaolobank.al/retail/novathon-youth.html

Klikoni për më tepër:

https://drive.google.com/file/d/1eaoHCrxokiHvofV0Afbo32furoCUrmwB/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1aiLdvuK9Kz6d_NTGB2IJe3xZJ0YxJxyL/view?usp=sharing

Event Info

  • Location: Tirana
  • Date: 20 Maj
  • Time:
  • Phone: