Java e Paqes 2022

Java e Paqes 2022 eshte nje jave aktivitetesh te organizuara nga UN Association Albania nen tematiken e “Paqes” dhe nderthurur nisma qe do te trajtojne konceptin dhe praktiken e paqes ne nivel lokal, kombetar dhe rajonal.

Per me shume informacion ndiqni: https://www.instagram.com/p/CcxaopdNBKx/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

                     

Event Info

  • Location: Tirana
  • Date:
  • Time:
  • Phone: