KONCERT RECITAL

“MUZIKA NA BASHKON”

 

Muzika na bashkon. Te rinjte jane plot endrra e pasione, por gjithashtu kane energjine dhe kapacitetin per ta transformuar ne nje motor te ndryshimeve kulturore dhe sociale ne shoqeri.

Nepermjet programit “Rinia krijon kulture” te Tirana Kryeqyteti i Rinise 2022 synon te krijoje hapesira per te mirepritur aktivitete te cilat fuqizojne te rinjte.

Kete 29 Pril, dy studente te talentuar, Arlind Kamberi dhe Erin Xhaja vijne ne piano dhe Kitare per te performuar ne nje koncert recital ne Tirane.

Pasioni i tyre per muziken klasike e ate shqiptare sjell ne skene disa prej kengeve me te njohura.

Mos mungo bashkohu me ne kete mbremje.

29.04.2022

Ora: 18:30

Vendi: Qendra Kulturore e Katedrales Orthodokse “Ringjallja e Krishtit”

Event Info

  • Location: Qendra Kulturore e Katedrales Orthodokse "Ringjallja e Krishtit"
  • Date: 29.04.2022
  • Time: 18:30
  • Phone: