NATO RUN TIRANA 2022

 

Merr pjesë në vrapimin sensibilizues #NATORunTirana

Ky aktivitete zhvillohet në kuadër të Tirana European Youth Capital 2022, vrapim sensibilizues në bashkëpunim me Agjensia e Parqeve dhe Rekreacionit-Bashkia Tiranë, Forcat e Armatosura, Ministria e Mbrojtjes, U.S Embassy Tirana dhe Kongresi Rinor Kombëtar.

#UneVrapojPerNjeHero

#HeroiImEshteNjeGrua

Event Info

  • Location: Parku i Madh i Liqenit
  • Date: 16 Prill
  • Time: 10:00
  • Phone: