Perfshirja e paraligjorit ne legjislacionin shqiptar ne kuader te rritjes se akesit ne sherbimet e ndihmes juridike per komunitetet vulnerabel.

 

Sa e rendesishme eshte perfshirja e paraligjorit ne legjislacionin shqiptar ne kuader te rritjes se aksesit ne sherbimet e ndihmes juridike per komunitetet vulnerabel?

Per te diskutuar mbi kete ceshtje zhvillohet ne date 28 prill 2022, ora 10:00 tryeza me eksperte, pedagoge, aktiviste dhe studente.

Linku i regjistrimit: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUvcumprjguGdPegiDAeG0go6_r3PssQd23

Event Info

  • Location: Zoom
  • Date: 28.04.2022
  • Time: 10AM
  • Phone: