Regional Cyber Camp

Autoriteti Ndërkombëtar për Certifikimin Elektronik dhe Sigurinë Kibernetike në bashkëpunim me OSCE, RCC One Telecommunications do të organizoj “Regional Cyber Camp 2022” , i cili do të ketë në fokus krijimin e një ekosistemi më të sigurt nga ana kibernetike dhe përmirësimin e bashkëpunimeve midis Ekonomive të vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Për më shumë informacion:

https://www.instagram.com/p/CbR1GyvgIjK/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Event Info

  • Location: Tirana
  • Date: 19-20 Prill 2022
  • Time:
  • Phone: