SEE together

A travelling Academy on Integrated Urban Development in Southesat Europe.

Thirrje per pjesemarres.

Ky trajnim do zhvillohet nga data 4 deri ne 8 Korrik 2022 ne Skopje, Maqedonine e Veriut dhe Prishtine.

Per me shume informacion ndiqni linkun: https://www.instagram.com/p/Ccpki7fK9IS/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Afati i fundit i aplikimeve eshte data 2 Maj 2022

Event Info

  • Location:
  • Date: 4-8 Korrik 2022
  • Time:
  • Phone: