JETA STUDENTORE

Akomodimi

Rezidencat shtetërore studentore në Tiranë kanë një kriter pranimi në bazë të universitetit që studenti ndjek.

Rezidencat shtetërore studentore në Tiranë janë: 

  1. Rezidenca studentore universitare nr.1 (Qytet Studenti) ka si përparësi të regjistrojë studentë nga Fakulteti Ekonomik, Fakulteti Filologjik, Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike, Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike dhe Universiteti i Arteve.
  2. Rezidenca studentore universitare nr.2 pranë Inxhinierisë së Ndërtimit ka përparësi të regjistrojë studentë nga Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit dhe Arkitekturës, Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Fizike, Universiteti i Sporteve, Fakulteti i Shkencave Sociale.
  3. Rezidenca studentore universitare nr.3 pranë Universitetit të Mjekësisë ka si përparësi të regjistrojë studentë nga Universiteti i Mjekësisë, Fakulteti i Shkencave të Natyrës.

Ushqimi

Këtu do të gjeni disa nga mensat kryesore në zona të ndryshme të qytetit, të cilat ofrojnë vakte të ndryshme ushqimore. Gjithashtu do të gjeni fast-food dhe sugjerime për vendet më të mira ku të ushqeheni shëndetshëm 🙂

image

Blerje

Këtu do të gjeni disa nga tregjet dhe dyqanet të cilat ofrojnë cmime më të lira se të tjerat për studentë. Këto dyqane apo butik përfshijnë jo vetëm veshje, por edhe nevoja të tjera që ju si studentë keni për blerje.

image

Transporti

Këtu do të gjeni informacion për linjat urbane se bashku me stacionet përkatëse, linjat ndërqytetase në  veri dhe jug dhe linjat ndërkombëtare,

image

Aktivitete

Këtu do të gjeni aktivitete të ndryshme që lidhen me rininë, artin, kulturën, vullnetarizimin, muzikën, të folurën në publik, lidershipin, mjedisin, teknologjinë dhe shumë aktivitete të tjera.

image